Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Hellenic Moto Guzzi Club

Guzzi-έκπληξη στις 16/5!

Σάββατο, 08 Μαΐου 2010

Επειδή δοκιμάζουμε για πρώτη φορά μια ιδέα χωρίς να υπάρχει κάποια βάση σε κάποια προηγούμενη δική μας ή ξένη εκδήλωση, απευθύνεται μόνο σε μέλη της λέσχης.

Έτσι θα αποκτήσουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία ώστε να μπορέσουμε μελλοντικά να "ανοίξουμε" υπεύθυνα την εκδήλωση αυτή και σε εκτός της λέσχης μας μοτοσυκλετιστές!

Αγαπητοί φίλοι

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Λέσχης, έφτασε η στιγμή για την επόμενη εκδήλωση!

Μετά το 13ο 36ωρο ήρθε η στιγμή να ξαναβρεθούμε πάλι σε πιο «μαζεμένη» συνάντηση. Αυτή τη φορά η «έκπληξη» είναι η προσπάθεια για μια οδήγηση που θα σέβεται συνειδητά πλέον το περιβάλλον και κατ’ επέκταση την τσέπη μας.

Ο στόχος θα είναι σε συγκεκριμένη διαδρομή (εκδρομική) να προσπαθήσει ο κάθε αναβάτης να πλησιάσει όσο γίνεται περισσότερο ή και να βελτιώσει (αν μπορεί) την πιστοποιημένη κατανάλωση που δίνει ο κατασκευαστής για το μοντέλο του. Αυτό σε χρόνο «λογικό» που είναι αρκετός σε κάποιον που θέλει να ακολουθήσει πιστά τα όρια ταχύτητας και σίγουρα όχι (ιδιαίτερα) πιο αργά.

Επιλέξαμε για μέτρηση την διαδρομή Λιβαδειά – Αράχοβα – Λιβάδι Αράχοβας. Είναι διαδρομή απολαυστική που ο καθορισμένος ρυθμός θα μας δώσει τη δυνατότητα να δούμε και άλλα πράγματα εκτός από την άσφαλτο…

Μετά το τέλος του «διαγωνιστικού» τμήματος προβλέπεται βόλτα μέχρι το Χιονοδρομικό Κέντρο για πραγματική οδηγική απόλαυση και κατόπιν επίθεση των μελών σε γαστριμαργικό ίδρυμα του Παρνασσού. Εκεί θα υπάρξει δεύτερο σκέλος διαγωνισμού (playoff) το οποίο είναι πραγματικά έκπληξη!

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 από το πρατήριο καυσίμων Elin στον περιφερειακό της Λειβαδιάς. Για όσους θέλουν συντεταγμένες, αυτές είναι:38ο 27’ 55.63’’ Β και 22ο 55’ 23,90’’ Α. Για τους παραδοσιακούς είναι δίπλα στη συμβολή του δρόμου Θήβας Λειβαδιάς με τον δρόμο Ορχομενού Λειβαδιάς. Λεπτομερείς οδηγίες της διαδρομής, ειδικά για το πέρασμα μέσα από την Αράχοβα, θα δοθούν στην εκκίνηση.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι αναβάτες θα πρέπει να προσπαθούν να οδηγούν κοντά στα όρια ταχύτητας. Σε περίπτωση αργοπορίας από τον «ιδανικό» χρόνο υπάρχει ποινή… Αν από την άλλη αναβάτης πετύχει καλή κατανάλωση οδηγώντας ταχύτερα, ας μοιραστεί μαζί μας το μυστικό του.

Οι αναβάτες για να συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό τμήμα της εκδρομής, θα πρέπει να φέρουν αποδεικτικό της κατανάλωσης του κατασκευαστή (εγχειρίδιο ιδιοκτήτη, σελίδα από το εγχειρίδιο συνεργείου, prospectus, σελίδα από internet κατασκευαστή κλπ).

Σας περιμένουμε όλους να αποδείξουμε πως μπορούμε να χαιρόμαστε τις κούκλες μας, αλλά και να σεβόμαστε το περιβάλλον.

Η Ομάδα Διοργάνωσης

Τελευταία ενημέρωση Σάββατο, 08 Μαΐου 2010
Φωτογραφικό υλικό Ελληνικής λέσχης Moto Guzzi Βίντεο Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi 36ωρο Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi
Βρίσκεστε εδώ: Home arrow Αρχείο εκδηλώσεων arrow Guzzi-έκπληξη στις 16/5!

Έδρα Λέσχης

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου (3ος όροφος)
11855 Ρουφ
Αθήνα
+30 (210) 3413369
+30 (210) 3413369
Facebook Flickr Vimeo

Online χρήστες

Έχουμε 55 επισκέπτες σε σύνδεση