Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Hellenic Moto Guzzi Club

Η επιστροφή των Βαμπίρ! Αιμοδοσία...

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Όπως ήδη γνωρίζετε αρκετοί από εσάς, η Λέσχη από φέτος θα συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία που οργανώνει η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας.

Είναι μια εκδήλωση που σαν Λέσχη την θεωρούμε σημαντική, γιατί εκτός από το στοιχείο της προσφοράς, συμβάλλει στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος, που εξυπηρετεί και εμάς και τους συγγενείς μας πρώτου βαθμού.

Ήδη από την Δευτέρα 13/10 έχει ξεκινήσει δημιουργία λίστας συμμετεχόντων.

Λεπτομέρειες:

Το ραντεβού είναι, στην πλατεία του Χαλανδρίου στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου στης 10:00 το πρωί, αυτή την Κυριακή 19 Οκτωβρίου.

Κατόπιν θα πάμε όλοι μαζί στο Νοσοκομεία Αμαλία Φλέμινγκ, όπου η μονάδα αιμοδοσίας θα είναι ανοικτή αποκλειστικά για εμάς!


Στην συνέχεια αφού καταθέσουμε τα δέοντα στο Αμαλία Φλέμινγκ, θα ακολουθήσει η γνωστή και καθιερωμένη  κοψιδοβόλτα, η οποία φέτος θα κατευθυνθεί στο  ψητοπωλείο “Τα Άγραφα ” του μέλους των "κλασικών" και φίλου Γ. Τσαλαματά, στο σταθμό του ηλεκτρικού Κ. Πατήσια.

Το κόστος (φαγητό και ποτό) είναι 10 ευρώ μόνο, και για επιδόρπιο θα υπάρξει γαλακτομπούρεκο κερασμένο, για να  αναπληρώσουμε της απώλειες!

Θέλουμε να επισημάνουμε πως τα βαμπίρ στις μέρες μας έχουν γίνει ιδιαίτερα απαιτητικά και γκουρμέ, επομένως φροντίστε να έχετε φάει καλό πρωινό!

Όσοι είναι ήδη βέβαιοι για τη συμμετοχή τους, παρακαλούνται να στείλουν σχετικό e-mail στο ή SMS στο 6977268221 (Πέτρος).

Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 26 Μαΐου 2015
Φωτογραφικό υλικό Ελληνικής λέσχης Moto Guzzi Βίντεο Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi 36ωρο Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi
Βρίσκεστε εδώ: Home arrow Ανακοινώσεις arrow Η επιστροφή των Βαμπίρ! Αιμοδοσία...

Έδρα Λέσχης

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου (3ος όροφος)
11855 Ρουφ
Αθήνα
+30 (210) 3413369
+30 (210) 3413369
Facebook Flickr Vimeo

Online χρήστες

Έχουμε 407 επισκέπτες σε σύνδεση