Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Hellenic Moto Guzzi Club

Εθελοντική Αιμοδοσία

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015
Αγαπητοί φίλοι
Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε οι περισσότεροι, οι φίλοι και συνάδελφοί μας απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ, τα τελευταία πέντε χρόνια εχουν συστήσει και υποστηρίζουν μια δραστηρια τράπεζα αίματος με μια εθελοντική αιμοδοσία η οποία λαμβάνει χώρα δυο φορές το χρόνο. Για φέτος,η εαρινή αιμοδοσία θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή στο νοσοκομέιο Αμαλία Φλέμινγκ (βλ. πληροφορίες παρακάτω). Διάφορα μέλη της λέσχης μας είναι ήδη εθελοντές αιμοδότες και κάποια ακόμα σκοπεύουν να γίνουν αυτή την Κυριακή!
Όσοι δεν εμπλέκονται είτε διαγωνιστικά ειτε διοργανωτικά με το 36ωρο μας, θα εχουν την ευκαιρια να περασουν μια καταπληκτική Κυριακη παρεα με καλους φίλους. Ήδη κάποιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα δώσουν το παρών. Ενας από αυτούς θα είναι ο προεδρος του ΔΣ της λέσχης μας που θα σας περιμένει στο σημείο του ραντεβού συμφωνα με το παρακάτω δελτίο τύπου της διοργανώτριας λέσχης των κλασικών φίλων μας.
Καλή αντάμωση την Κυριακή!
εκ του ΔΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Αγαπητά μέλη και φίλοι

Τα τελευταία πέντε χρόνια, με την βοήθεια και την επιμέλεια του μέλους μας και φίλου Ι. Λάνδρου, η λέσχη μας έχει δημιουργήσει μία από τις μακροβιότερες και πιο δραστήριες, τράπεζες αίματός.

Σε αυτήν την τράπεζα αίματος, δύο φορές τον χρόνο, έχουν δώσει το αίμα τους μέλη μας, φίλοι, μέλη άλλων λεσχών αλλά και απλοί μοτοσικλετιστές.

Με την σειρά της η λέσχη μας έχει βοηθήσει αυτά τα πέντε χρόνια, δεκάδες μέλη μας και φίλους που το είχαν ανάγκη.

Αν και εσύ θέλεις, και μπορείς, να γίνεις μέλος αυτής της ομάδας εθελοντών, έλα την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαΐου 2015 στις 10:00 το πρωί, στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου (πλ. Ελευθερωτών) πίσω από τον Αγ. Νικόλαο.

Αφού πιούμε το πρωινό μας καφεδάκι θα οδηγήσουμε όλοι μαζί τις μηχανές μας προς το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ στα Μελίσσια, Πτέρυγα Τσαγκάρη 25ης Μαρτίου 14, όπου διατηρούμε την τράπεζα αίματος της λέσχης μας.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν το αίμα τους, άλλη ώρα και ημέρα, αρκεί να έλθουν πρώτα σε συνεννόηση με τον κ. Ι. Λάνδρου στο τηλ: 2102284157 και στο  email: " target="_blank">jlslaves@gmail.com .

Φωτογραφικό υλικό Ελληνικής λέσχης Moto Guzzi Βίντεο Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi 36ωρο Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi
Βρίσκεστε εδώ: Home arrow Ανακοινώσεις arrow Εθελοντική Αιμοδοσία

Έδρα Λέσχης

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου (3ος όροφος)
11855 Ρουφ
Αθήνα
+30 (210) 3413369
+30 (210) 3413369
Facebook Flickr Vimeo

Online χρήστες

Έχουμε 343 επισκέπτες σε σύνδεση