Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Hellenic Moto Guzzi Club

20ο 36Ωρο - Υπηρεσία γνωστοποίησης θέσης (share location) στην ομάδα διοργάνωσης

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017Στο φετινό 36ωρο μπορεί κάθε συμμετέχων να γνωστοποιήσει τη θέση του με τη χρήση της τεχνολογίας!
Η υπηρεσία παρέχεται από τη Google και συγκεκριμένα το Google+ και ένα smartphone.

Σε τί χρησιμεύει;

  • Έχασες του φίλους σου; Ξέρεις ακριβώς πού πίνουν espresso!
  • Έπαθες βλάβη; Ξέρουμε ακριβώς πού είσαι!

Ποιός μπορεί να τη χρησιμοποιήσει;

  • Αυτός που διαθέτει smathphone με ενεργοποιημένο GPS και internet το οποίο είναι ενεργό σε Ελλάδα και Εξωτερικό (Roaming). Σύμφωνα με νέα κοινοτική οδηγία οι χρεώσεις roaming είναι αρκετά προσιτές με χρήση των υπαρχόντων πακέτων ομιλίας/ internet και στο εξωτερικό, ενώ σε κάποια συμβόλαια παρέχονται εντελώς δωρεάν. Ενημερωθείτε από τον πάροχό σας για τις χρεώσεις που ενδεχομένως έχετε και ενεργοποιήστε το roaming έγκαιρα.
  • Αυτός που μπορεί να φορτίσει το κινητό του κατά τη διάρκεια του οδοιπορικού είτε μέσω της μπαταρίας της μηχανής είτε με battery backup. Αυτό είναι απαραίτητο μιας και η συνεχόμενη κοινοποίηση της ακριβής θέσης μειώνει αισθητά το χρόνο μπαταρίας. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα ενεργοποίησης του GPS μόνο σε περίπτωσης ανάγκης.

Με ποιόν τρόπο γίνεται;

Σημειώσεις:

Α. Ο λογαριασμός ο οποίος πρέπει να επιτρέψετε να γνωστοποιηθεί η θέση σας είναι ο:
 

ή αν δεν το βρίσκει 

Hellenic MotoGuzzi Club

B. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη όταν...
Στο σημείο που βρίσκεται ο αναβάτης ΚΑΙ το αυτοκίνητο συνοδείας υπάρχει διαθέσιμο internet (2G/ 3G/ 4G). Είναι προφανές ότι η διοργάνωση δε φέρει καμία ευθύνη για τη σωστή λειτουργία της υπηρεσίας. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από τη Google.

Γ. Κάντε δοκιμές με λογαριασμό φίλου σας για να βεβαωθείτε για τη σωστή λειτουργία της υπηρεσίας. Η ομάδα διοργάνωσης δε θα ρυθμίσει το smartphone σας.

Δ. Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμοί που βρίσκεται η παρέα/ ομάδα τους. Δεν υπάρχει περιορισμός στα πόσα άτομα μπορεί κάποιος να γνωστοποιεί τη θέση του, αρκεί πάντα να έχετε και τον παραπάνω λογαριασμό της λέσχης.


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Τελευταία ενημέρωση Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017
Φωτογραφικό υλικό Ελληνικής λέσχης Moto Guzzi Βίντεο Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi 36ωρο Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi
Βρίσκεστε εδώ: Home arrow 36Ωρο Οδοιπορικό Αντοχής arrow 20ο 36Ωρο - Υπηρεσία γνωστοποίησης θέσης (share location) στην ομάδα διοργάνωσης

Έδρα Λέσχης

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου (3ος όροφος)
11855 Ρουφ
Αθήνα
+30 (210) 3413369
+30 (210) 3413369
Facebook Flickr Vimeo