Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Hellenic Moto Guzzi Club

3 Μέρες Guzzi Camping

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010

Το τελευταίο 3ήμερο του Ιούνη 25, 26, 27/6/10 η Λέσχη μας δίνει το πρώτο της μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού στη Κάτω Γατζέα (Camping Hellas)**. Ο λόγος που διαλέξαμε τη περιοχή αυτή, πέρα από τη φυσική ομορφιά της είναι για να έχουν πρόσβαση όλα τα μέλη, όπου και αν κατοικούν. Επιπλέον σκοπός μας είναι να προσελκύσουμε φίλους, όχι κατ' ανάγκη μέλη, που είναι κάτοχοι Moto Guzzi με τους οποίους θέλουμε να συζητήσουμε και να γνωριστούμε. Γι' αυτό όσοι γνωρίζετε κάποιους τέτοιους ευτυχείς ιδιοκτήτες, με τους οποίους μάλλον βολτάρετε παρέα, μην παραλείψετε να τους προσκαλέσετε.

Afisa header

Η Κάτω Γατζέα είναι ένα ήσυχο χωριό πού βρίσκεται από την μεριά του Παγασητικού κόλπου και χρησιμοποιούταν παλιά για την φόρτωση μικρών πλοίων με ξυλεία ή βρώσιμες ελιές .

Η διαμονή μας θα γίνει σε οργανωμένο κάμπινγκ. Για τους πιο καλομαθημένους το πλησιέστερο χωριό είναι τα Καλά Νερά.

Θα σχεδιαστεί οπωσδήποτε βόλτα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στο πανέμορφο Πήλιο, για να είναι όσοι περισσότεροι γίνεται.

Για την απόσταση υπολογίστε Αθήνα - Βόλος είναι 328 χλμ / 3 : 20' περίπου και Βόλος - Κ. Γατζέα άλλα 17.5 χλμ / 0 : 40' περίπου.

Συνολική απόσταση 346 χλμ. Η διαδρομή είναι μέσω Ε.Ο. Αθηνών - Θεσ/κης. Στη πορεία μας πρίν τη Λάρισα υπάρχουν 2 επιλογές :

1)  Από κλασικό κόμβο Μικροθηβών (μέσω Νέας Αγχιάλου) ή

2) Από κόμβο Βελεστίνου (με υψηλότερη μέσω ωριαία)

Για τους κατοίκους Αττικής το ραντεβού θα είναι το Σάββατο 26/6 στις 08:30' το πρωί στο γνωστό μας "Coffee Shop" (BP / Mc Donalds), μετά τα διόδια Αφιδνών και συγκεκριμένα στο 31ο χλμ. Όσοι ξεκινήσουν από Παρασκευή θα οργανώσουν δική τους, ξεχωριστή αναχώρηση.

Προσπαθήστε να είσαστε παρόντες ΟΛΑ τα μέλη της Λέσχης, γιατί επιτέλους θα έχουμε λίγο χρόνο να κάνουμε παρέα αν και κατοικούμε σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας, να πιούμε τα τσιπουράκια μας που ως γνωστό φημίζεται η περιοχή και να σχεδιάσουμε κοινές βόλτες και ‘άλλες καλοκαιρινές καταστάσεις!

Afisa_meeting(2)

Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010
Φωτογραφικό υλικό Ελληνικής λέσχης Moto Guzzi Βίντεο Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi 36ωρο Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi
Βρίσκεστε εδώ: Home arrow Αρχείο εκδηλώσεων arrow 3 Μέρες Guzzi Camping

Έδρα Λέσχης

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου (3ος όροφος)
11855 Ρουφ
Αθήνα
+30 (210) 3413369
+30 (210) 3413369
Facebook Flickr Vimeo

Online χρήστες

Έχουμε 237 επισκέπτες σε σύνδεση