Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Hellenic Moto Guzzi Club

To MotoGuzzi V7 Club Cilindri Italiani στην Ελλάδα

Τρίτη, 24 Μάιος 2011

Kατόπιν  πρόσκλησης της Λέσχης μας στον πρόεδρο  Luca Constanzo του Μoto Guzzi V7 club Cilindri Italiani, μέλη της θα πραγματοποιήσουν 2ημερη επίσκεψη, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η «Ιταλική παρέα» θα απαρτίζεται από 14 άτομα και, αναμένεται να φτάσει στην Πάτρα με τις μοτοσυκλέτες της το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Ιουνίου. Κλιμάκιο της Ε.Λ.Μ.G θα είναι εκεί να τους υποδεχτεί. Μετα την αφιξη της ομαδας, θα πάρουν όλοι μαζί το δρόμο για Αθήνα και θα έρθουν κατευθείαν να επισκεφτούν τη Λέσχη μας, να γνωριστούμε και να κεράσουμε την μπύρα. Το βράδυ θα διανυκτερεύσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Σάββατο πρωί κατόπιν έντονης επιθυμίας των, θα τους συνοδέψουμε σε επίσκεψη στην Ακρόπολη. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει βόλτα μέχρι τον Ναό του Σουνίου. Στον γυρισμό μας προς Αθήνα,  θα φάμε όλοι μαζί σε παραλιακή ταβέρνα. Την Κυριακή 5 Ιουνίου σχεδιάζουμε να τους κάνουμε συντροφιά στο δρόμο της επιστροφής τους προς το λιμάνι της Πάτρας, από τον δρόμο της Στερεάς Ελλάδας (Ιτέα, Γαλαξίδι, Ναύπακτο, Αντίρριο) με μια γρήγορη επίσκεψη στο μαντείο των Δελφών.

Όσα μέλη μας επιθυμούν να είναι κοντά μας αυτό το 2ημερο θα είναι χαρά μας καθώς και των Ιταλών «συναδέλφων μοτοσυκλετιστών»

Το ΔΣ

Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 24 Μάιος 2011
Φωτογραφικό υλικό Ελληνικής λέσχης Moto Guzzi Βίντεο Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi 36ωρο Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi
Βρίσκεστε εδώ:

Έδρα Λέσχης

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου (3ος όροφος)
11855 Ρουφ
Αθήνα
+30 (210) 3413369
+30 (210) 3413369
Facebook Flickr Vimeo

Online χρήστες

Έχουμε 175 επισκέπτες σε σύνδεση