Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Hellenic Moto Guzzi Club

Αφιέρωμα της διαδικτυακής εφημερίδας Πεδιάδα News για 13ο 36ωρο

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

Mε επιτυχία έληξε ο 13ος Οδοιπορικός αντοχής -36 ώρες μοτοσικλέτας που  πραγματοποίησε στην Κρήτη, η Ελληνική Λέσχη Μoto Guzzi

Το Δ.Σ της Ελληνικής Λέσχης  , με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι η διοργάνωση του «13ου Οδοιπορικού αντοχής -36 Ωρες μοτοσικλέτας», διεξήχθη με επιτυχία  στις 17 & 18 Απριλίου 2010 στην Κρήτη.

Το δημοφιλέστερο πλέον δρώμενο στον χώρο της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα –εκτός αγώνων – φέτος είχει  την τιμή να φιλοξενηθεί απ’ τους μοτοσικλετιστές κι όχι μόνο, της μεγαλονήσου. 270 μοτοσυκλετιστές, εκ των οποίων περισσότεροι από 50 Κρητικοί, για 2 μέρες περιηγήθηκαν  απ' άκρη σ άκρη στο νησί, καλύπτοντας περισσότερα από 1000χλμ. σε Εθνικό, και επαρχιακό δίκτυο.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου απ’ το Ηράκλειο, έφτασε το καράβι με περισσοτέρους από 210 μοτοσικλετιστές, που ξεκίνησε το 13ο, 36ωρο. Οι συμμετέχοντες αρχικά κατευθύνθηκαν  προς το οροπέδιο του Λασιθίου και στην συνέχεια ακολούθησαν την διαδρομή Ελούντα, Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα,  Μύρτος…και όλο και πιο Δυτικά, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου και το τέλος της πρώτης μέρας, οπού διανυχτέρευσαν όλοι μαζί σε γνωστό ξενοδοχείο των Χανίων.

Από την άλλη δε, την επόμενη μέρα σειρά  είχαν τα ακόλουθα μέρη όπου πέρασαν και διασχίστηκαν από τους μοτοσυκλετιστές. Οι τοποθεσίες αυτές ήταν  η Θέρισσος, η Σούγια, η Παλαιόχωρα,…το Ρέθυμνο και η λίμνη Κουρνά. Το  βράδυ της Κυριακής 18 Απριλίου και με την ολοκλήρωση του μοτοδιημέρου οι μοτοσυκλετιστές που είχαν έρθει απ’ όλη την Ελλάδα θεπέστρεψαν  στο λιμάνι του Ηρακλείου από όπου και αναχώρησαν ξανά για Πειραιά.

Το 36ωρο μοτοσυκλέτας είχε ως  σκοπό την περιήγηση, την πολύωρη, αλλά και ασφαλή οδήγηση σε άγνωστα για τους περισσότερους συμμετέχοντες μέρη –ώστε να προβληθούν «αποκομμένες γωνιές» της πατρίδας μας και οι συμμετέχοντες να επανέλθουν κάποια στιγμή με περισσότερη άνεση χρόνου. Όπως τόνισαν και οι ίδιοι άλλωστε.

Για τους λόγους αυτούς, η δημοσιότητα του 36ωρου μοτοσυκλέτας έχει ξεπεράσει τα Ελληνικά σύνορα και το όριο συμμετοχών που θέτει κάθε χρόνο η Λέσχη, εξαντλείται αμέσως – με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει τα φωτά της δημοσιότητας, εντύπων, σταθμών και κάθε λογής ΜΜΕ. Αρχές και τοπικοί παράγοντες του νησιού είχαν πολύ καλά ενημερωθεί και είχαν  εκδηλώσει εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για προσφορά βοήθειας και παροχών –ώστε άλλη μια μαζική εκδήλωση όπως αυτήν ολοκληρώθηκε  με ασφάλεια άνεση και κέφι για τους συμμετέχοντες, αλλά και για τους κατοίκους.

Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και πέρασαν υπέροχα.

Επιμέλεια Ειρήνη Γουβιανάκη
pediada.gr

Πηγή

Τελευταία ενημέρωση Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010
Φωτογραφικό υλικό Ελληνικής λέσχης Moto Guzzi Βίντεο Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi 36ωρο Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi
Βρίσκεστε εδώ: Home arrow Τύπος - Αφιερώματα arrow Αφιέρωμα της διαδικτυακής εφημερίδας Πεδιάδα News για 13ο 36ωρο

Έδρα Λέσχης

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου (3ος όροφος)
11855 Ρουφ
Αθήνα
+30 (210) 3413369
+30 (210) 3413369
Facebook Flickr Vimeo

Online χρήστες

Έχουμε 589 επισκέπτες σε σύνδεση