Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Hellenic Moto Guzzi Club

2o Guzzi Classic Rally

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012

Αγαπητοί φίλοι

Σας ενημερώνουμε πως στις 4 Νοεμβρίου 2012 και ημέρα Κυριακή θα διεξαχθεί το 2o GUZZI CLASSIC RALLY. Το rally θα λάβει χώρα εντός της Αττικής και συγκεκριμένα στο Ανατολικό κομμάτι.  Η διαδρομή είναι καταπληκτική και ελπίζουμε να μας βοηθήσει και ο καιρός ώστε να περάσουμε υπέροχα παρέα με τα κλασσικά Moto Guzzi μας αλλά και με τους φίλους που θα έρθουν για να το παρακολουθήσουν.

Στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει κανονισμένο γεύμα για τους διαγωνιζόμενους και τους θεατές. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 35 Ευρώ. (Το φαγητό δεν περιλαμβάνεται στην τιμή)

Ο τερματισμός και η απονομή θα γίνουν στο χώρο "ΟΙΝΟΤΡΟΠΙΑ", Λ. Μαραθώνως 66 και Καραμανλή στο Πικέρμι Αττικής. Έχει κανονιστεί ειδικό μενού σε ειδικές για την περίσταση τιμές με το κατάστημα για όσους επιθυμούν να γευματίσουν.

Υπενθυμίζουμε πως το Rally αφορά μοτοσυκλέτες κλασσικές, με πιστοποίηση κλασσικού οχήματος και μοτοσυκλέτες που βρίσκονται στο στάδιο της πιστοποίησης. Ωστόσο, στην εκκίνηση θα υπάρχουν roadbook που θα δίνονται σε όποιον φίλο με τη σύγχρονη μοτοσυκλέτα του, επιθυμεί να ακολουθήσει την διαδρομή, παράλληλα με το rally, ακόμα και αν δεν συμμετέχει.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 29/10/12 στα γραφεία της Λέσχης. Φόρμες συμμετοχής υπάρχουν στην Λέσχη κάθε Δευτέρα. Για τους φίλους της επαρχίας υπάρχει διαθέσιμη για download στο site της Λέσχης η αίτηση συμμετοχής η οποία και θα πρέπει να έχει παραληφθεί μέχρι την Δευτέρα 20/10/12.

Η ενημέρωση για το rally θα λάβει χώρα την Δευτέρα 29/10/12 στον χώρο της Λέσχης, στον πρώτο όροφο - αίθουσα εκδηλώσεων, Πραβίου 21, Ρουφ και ώρα 21:30. Οι συμμετέχοντες απο την επαρχία θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του αγώνα.Mε εκτίμηση
Εκ του Δ.Σ.

Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012
Φωτογραφικό υλικό Ελληνικής λέσχης Moto Guzzi Βίντεο Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi 36ωρο Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi
Βρίσκεστε εδώ: Home arrow Αρχείο εκδηλώσεων arrow 2o Guzzi Classic Rally

Έδρα Λέσχης

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου (3ος όροφος)
11855 Ρουφ
Αθήνα
+30 (210) 3413369
+30 (210) 3413369
Facebook Flickr Vimeo

Online χρήστες

Έχουμε 54 επισκέπτες σε σύνδεση