Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Hellenic Moto Guzzi Club

Το 2ο Guzzi Classic Rally πλησιάζει!

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Αγαπητοί φίλοι

Σας υπενθυμίζουμε πως οι συμμετοχές για το 2o Guzzi Classic Rally κλείνουν την ερχόμενη Δευτέρα 29/10/2012 και ώρα 21:00 στα γραφεία της Λέσχης μας Πραβίου 21, Ρουφ όπου θα λάβει χώρα και η ενημέρωση των συμμετεχόντων.

Επιπροσθέτως θα θέλαμε να αναφερθούμε διευκρινιστικά σε κάποιες λεπτομέρειες καθώς έχουμε δεχθεί ερωτήσεις σχετικά.

  • Το κόστος συμμετοχής που αναφέρεται στην προηγούμενη σχετική ανακοίνωσή μας αφορά προφανώς αποκλειστικά και μόνο τους συμμετέχοντες στον αγώνα και όχι όσους φίλους έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να ακολουθήσουν παράλληλα τη διαδρομή.
  • Οι φίλοι που θα ακολουθήσουν τη διαδρομή παρέα με τους συμμετέχοντες δεν είναι απαραίτητο να οδηγούν κάποιο Moto Guzzi. Μπορούν να ακολουθήσουν με οποιοδήποτε μέσον κατέχουν η επιθυμούν, ακόμα και με αυτοκίνητο.
  • Θα υπάρχουν επιπλέον roadbook που θα δίνονται το πρωί στην εκκίνηση σε όποιον φίλο - θεατή επιθυμεί ΔΩΡΕΑΝ  και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Εαν περισσέψουν και κανείς επιθυμεί να το πάρει ώστε να κάνει τη διαδρομή σε άλλη χρονική στιγμή (π.χ. δεν κατάφερε να παρευρεθεί στον αγώνα την Κυριακή) θα υπάρχουν από τη Δευτέρα στη λέσχη.
  • Το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται την Δευτέρα στην ενημέρωση.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο mail της λέσχης η στα γνωστά τηλέφωνα η απλώς περάστε την Δευτέρα απο τη Λέσχη στην ενημέρωση.


Εκ της οργανωτικής επιτροπής
Τελευταία ενημέρωση Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012
Φωτογραφικό υλικό Ελληνικής λέσχης Moto Guzzi Βίντεο Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi 36ωρο Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi
Βρίσκεστε εδώ: Home arrow Αρχείο εκδηλώσεων arrow Το 2ο Guzzi Classic Rally πλησιάζει!

Έδρα Λέσχης

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου (3ος όροφος)
11855 Ρουφ
Αθήνα
+30 (210) 3413369
+30 (210) 3413369
Facebook Flickr Vimeo

Online χρήστες

Έχουμε 117 επισκέπτες σε σύνδεση